به گزارش بازتاب بروجرد به نقل از سفیر افلاک پیروزی انقلاب اسلامی ایران، سرآغاز تحولی بزرگ در کشور، منطقه و جهان اسلام بود، انقلابی که با پیروزی جان و روحی دوباره در ملت ایران دمید، امیدهایی که سالها رنگ باخته بودند دوباره رنگ زندگی به خود گرفتند تا شروعی دوباره را تجربه کنند.
انقلاب اسلامی ایران در حالی به پیروزی رسید که دشمنان بر منافع این کشور چنبره زده و همه ثروت این کشور برای ریخت و پاش های خاندان پهلوی و کشورهای غربی هزینه می شد، نه خبری از توزیع امکانات بود و نه بهره مندی از ثروتی که در این کشور تولید می شد.
انقلاب اسلامی ایران، پایانی بر حکومت دو هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی بود، پهلوی آخرین بازمانده این حکومت بود که ۵۲ سال در این کشور حکومت کردند و تنها ویژگی پهلوی، گوش به فرمان بودن رضاخان و محمدرضا شاه به استکبار بود تا جایی که بدون اجازه آنها جرات هیچ کاری نداشتند.
ملت ایران به رهبری امام(ره) کمر همت را بستند تا به حکومت پُر از جنایت پهلوی پایان دهند و حکومتی اسلامی را روی کار بیاورند، قیام های زیادی در طی ۵۲ سال حکومت پهلوی صورت گرفت و ملت ایران برای دفاع از ارزشها تا پای جان ایستادند.

از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به عنوان معجزه قرن یاد می شود که ملت ایران توانستند در برابر زورگویان جهان به گونه ای بایستند که خاندان پهلوی پا به فرار گذاشتند، در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ایران جوانان و نوجوانان زیادی به شهادت رسیدند اما نشان دادند که برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران جانانه حضور دارند.
انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی رسید، انقلابی که از همان روزهای نخست امید را در دل مردم زنده کرد و پایانی بود بر روزهای سیاه حکومت پهلوی که جز جنایت و ظلم در کشور، خدمتی ارائه ندادند.
امروزه با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، قیاس خدمت رسانی در این سالها نسبت به قبل از انقلاب نشان می دهد که طی این چهار دهه، خدمت رسانی هدف اصلی بوده و هر روز که می گذرد توزیع و توسعه امکانات برای دورترین مناطق بیشتر می شود.
تا قبل از پیروزی انقلاب، در بسیاری از روستاها برق و آب لوله کشی در اولویت نبود اما امروز ردپای توسعه را می توان در دورترین روستاهاها مشاهده کرد که از نعمت برق، گاز و آب برخوردار هستند.
۹۵ درصد روستاهای ۲۰ خانوار آب سالم دارند
حمیدرضا کرم وند مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هیچ یک از روستاهای لرستان از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار نبودند و تنها حدود ۳۵ درصد از جمعیت شهری نیز از این نعمت برخودار بودند اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، زمینه برای توسعه امکانات و آبرسانی به روستاها آغاز شد.
وی افزود: در حال حاضر ۵۶۰ هزار مشترک آب و فاضلاب در استان لرستان وجود دارد، همچنین ۳۸۰ هزار مشترک شبکه فاضلاب وجود دارد که تصفیه خانه در شهرهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز و پلدختر نیز احداث شده است.
وی افزود: در بخش روستایی هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب قرار دارند که در مجموع ۹۵ درصد جمعیت روستاهای بالای ۲۰ خانوار را تشکیل می دهد و هر ساله تعداد دیگری از روستاها تحت پوشش قرار می گیرند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: طول شبکه آبرسانی در بخش روستایی چهار هزار کیلومتر و در بخش شهری سه هزار کیلومتر است که خوشبختانه کیفیت آب استان در حد استاندارد و قابل قبول می باشد.

کرم پور عنوان کرد: سالانه ۱۰ درصد به جمع مشترکین آب استان اضافه می شود و تلاش می شود تا خدمات در این حوزه به بخش های مختلف ارائه شود.
وی با اشاره به فرسودگی بخشی از شبکه گفت: ۴۰ درصد شبکه آب استان، فرسوده است که سالانه قسمت هایی از این شبکه اصلاح می شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب لرستان با اشاره به پروژه های دهه فجر افزود: دردهه مبارک فجر امسال هفت پروژه آبرسانی به ۱۲روستای استان با اعتباری بالغ بر ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح می شود که این پروژه ها شامل خط انتقال، نیرورسانی، ساخت مخزن، ایستگاه، حفرچاه، تجهیزچاه وغیره می باشد.
کرم وند تاکید کرد: با افتتاح وبهره برداری ازاین پروژه ها جمعیتی بالغ بر۱۴هزار نفر از نعمت آب سالم وبهداشتی بهره مند خواهندشد.
۹۸ درصد روستاهای بالای ۵ خانوار برق رسانی شد
فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان اظهار داشت: تعداد روستاهای برق دار استان دو هزار و ۷۴۰ روستا است که طی این سالها تلاش شده تا برقرسانی به روستاها تسریع یابد.
وی اظهار داشت: اکثر روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان از نعمت برق برخوردارند اما با توجه به گستردگی و پراکندگی روستاهای استان و همچنین شرایط سخت کوهستانی و صعب العبور بودن راه دسترسی، اما توسعه شبکه برق در روستاها در دستور کار بوده که علاوه بر این، ۹۸ درصد از روستاهای بالای پنج خانوار استان برقرسانی شده اند.
خودنیا عنوان کرد: در برقرسانی به روستاها اقدامات خوبی صورت گرفته و اکثر روستاهای استان برقدار هستند البته تعداد اندکی روستای بالای پنج خانوار هستند که در اولویت شرکت توزیع برق بوده تا برقدار شوند و استان لرستان یکی از استان های پیشرو در برق رسانی به روستاها در کشور است.
وی با اشاره به نیروگاه های گازی در استان گفت: هفت نیروگاه گازی در شهرستان های پلدختر، بروجرد، الیگودرز، ازنا و شهرک صنعتی شماره ۲ خرم خرم آباد وجود دارد.

۱۹۰۰ روستا از گاز شهری بهره مند شدند
کرم گودرزی مدیر عامل شرکت گاز لرستان اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۴۰۷ هزار و ۳۸۷ خانوار شهری و ۱۵۹ هزار و ۲۳ خانوار روستایی در استان از نعمت گاز برخوردار هستند، در مجموع از دو هزار و ۳۶۹ روستای لرستان که واجد شرایط گازرسانی هستند، هزار و ۹۶۳ روستا گازرسانی شدند و مابقی نیز در دستور کار قرار گرفته اند که تاکنون گازرسانی به ۲۴ شهر و هزار و ۹۶۳ روستا و همچنین سه هزار واحد تولیدی صنعتی را انجام داده است.
مدیر عامل شرکت گاز لرستان خاطرنشان کرد: در طول دهه فجر امسال۳۱۲ پروژه گازرسانی را در بخشهای شهری، روستایی و صنعتی افتتاح می شود که پروژه های مذکور شامل یک شهر، ۷۵ روستا و ۲۳۶ واحد تولیدی صنعتی می باشد که در ایام مبارک دهه فجر مورد بهره برداری قرار می گیرند.
گودرزی اظهار داشت: هم اکنون ۹۹٫۸ درصد جمعیت خانوار شهری و بیش از ۹۲ درصد جمعیت خانوار روستایی از نعمت گاز برخوردار هستند.
وی بیان کرد: ۴۱۰ روستای واجد شرایط در استان هستند که کار گازرسانی به برخی از روستاها که شرایط لازم را دارند در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/
Saturday, 3 June , 2023