وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت:در توسعه دانشگاه به بحث آمایش و ساماندهی آموزش عالی توجه شود و بستر سازی سخت افزاری و نرم افزاری به گونه‌ای باشد که سلایق مختلف را در استان پوشش دهد و رشته‌هایی تاسیس شود که متنوع باشد .

به گزارش بازتاب بروجرد، محمد علی زلفی‌گل در مراسم افتتاح مسجد دانشگاه آیت اله بروجردی(ره) اظهارداشت: دانشگاه آیت اله بروجردی(ره) یک دانشگاه جامع است که می‌تواند در همه عرصه‌ها توسعه یابد البته برای توسعه این دانشگاه باید به طرح آمایشی استانی توجه شود به گونه‌ای که رشته‌هایی تاسیس شود در دانشگاه که مشابه آن وجود نداشته باشد یا ضرورت داشته باشد.

وی افزود: انتظار می‌رود در توسعه دانشگاه به بحث آمایش و ساماندهی آموزش عالی توجه شود و بستر سازی سخت افزاری و نرم افزاری به گونه‌ای باشد که سلایق مختلف را در استان پوشش دهد و رشته‌هایی تاسیس شود که متنوع باشد و بتواند در استان داوطلبان و علاقمندانی در این رشته‌ها تحصیل کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: برای توسعه این دانشگاه، نیاز است که هم جذب بیشتر اعضای هیات علمی صورت گیرد و هم خوابگاه و امکانات رفاهی و ورزشی توسعه یابد که امروز مسجد بزرگ این دانشگاه افتتاح شد که امکانات و زیر ساختی برای موضوعات فرهنگی دانشگاه است و بخشی از نیازهای دانشگاه با افتتاح این مسجد و فضاهای جانبی مهیا شده است.

وی تصریح کرد: البته پروژه‌های نیمه تمامی هم هست که با حمایت وزارت علوم، حمایت برنامه بودجه و استفاده از ظرفیت سفر ریاست جمهور به استانها و اعتبارات لازم در نظر گرفته شود، به سرانجام می‌رسد که در کمترین زمان شاهد افزایش فضاهای فیزیکی و امکانات خواهیم بود که بتوانیم رشته های جدیدی را توسعه دهیم.

زلفی‌گل از افزایش پنج درصدی بودجه فرهنگی خبر داد و گفت: مجلس شورای اسلامی در کمیسیون تلفیق موافقت کرده که پنج درصد از مجموع اعتبارات هر دانشگاه برای امور فرهنگی هزینه شود که این مبلغ قابل توجه است و در بودجه سال آینده پیش بینی و مصوب شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: این امکان در اختیار روسای دانشگاه و دفاتر نهاد رهبری قرار دادهشده  که برای اجرای برنامه‌های فرهنگی بتوانند اقدام نمایند.

وی با اشاره به این که در حال حاضر ۵۲ پارک علم و فناوری و بیش از ۲۲۰ مرکز رشد در کشور وجود دارد و دانشگاه‌های مراکز استان و دانشگاه‌های کلان شهرها برای تاسیس پارک علم و فناوری وابسته به دانشگاه و پردیس‌های علم فناوری اقدام کردند که با توجه به قانون جهش تولید که مجلس تصویب کرده بود، اکثر وزارتخانه‌ها مکلف بودند که آئین‌نامه دانش بنیانی خود را در هیات دولت بیاورند و مصوب کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهارداشت: قبل از تصویب باید در کمیسیون علمی دولت تصویب شود و در تصویب و طراحی آئین نامه‌ها، پارک‌های علم و فناوری برای همه وزارتخانه‌ها یا پردیس‌های علم و فناوری پیش بینی کردیم و نتایج اینها سال‌های بعد ظهور و بروز خواهد داشت.

وی افزود: در طی یک سال گذشته بیش از ۴۰ هزار شغل دانش بنیانی در پارک‌های علمی و فناوری ایجاد شده است.

انتهای پیام/